Glass Aunt

영어공부: How to cook dried Kelp 다시마 요리방법-상품 포장지 본문

Life(삶)

영어공부: How to cook dried Kelp 다시마 요리방법-상품 포장지

!@------@! 2021. 8. 30. 11:11

한국산 다시마 포장지에 쓰여있는  다시마 요리법

 

Deep Fried Kelp ( 다시마 튀기기)

1. Cut the kelp into 2inch length, and deep fry it for one minute at 365 F.

   2인치 크기로 길이를 자르세요. 그리고 365F온도의 기름에 1분간 튀깁니다. 

2. Drain on paper towels and sift the sugar over the fried kelp.

   페이퍼 타월위에 튀긴 직후 기름을 빼고  설탕을 뿌립니다.

 

Soup Stock ( 다시마 국물내기)

 

1. Add 1 piece(2*3) Kelp to 3 cups of the sopu stock and boil for about 5 minutes  for Korean soup or udon. 

 2*3 Inch 크기의 다시마를 3컵의 물에 넣어  국이나 가락국수 요리를 위해서  5분간 팔팔 끊입니다.

   

 

Dried KELP-말린 다시마

 

Comments